Ezért kihagyhatatlan idén ősszel az intim peeling

Ezért kihagyhatatlan idén ősszel az intim peeling

őszi kabátban lévő nő hordozható kávéspohárral a kezében

Száraz, petyhüdt, fénytelen...

Idén egy kicsit minden más lett.  Még a bőrünk is szokatlanabbul viselkedik, mint máskor. A hűvös, ősziesre forduló idő persze mindig is megviselte a bőrünket, de most van itt valami más is…

 • Senki sem szeret fázni, ezért igyekszünk jó melegen felöltözni. A vastag ruházat alatt viszont drasztikusan romlik a bőrlégzés és valósággal fuldoklik az intim bőrfelület. Ez sajnos hatással van a bőranyagcserére, amit a bőr természetes méregtelenítési képességei is megsínylenek. 
  bizony
 • Szárazabb a bőröd a fűtés miatt. Biztosan észrevetted,, hogy a fűtés elindításakor sokkal szárazabb lett a levegő körülötted. Ilyenkor nem csak torkod, szemed szárad, de a bőröd is. Mindenhol…

 • Bármilyen furcsa, még a hidegről melegbe, melegből hidegre járkálás is károsítja a bőrünk rugalmasságát. Talán te is tapasztaltad már azt a bizsergő, viszkető, kellemetlen érzést, amikor a kinti hidegről bementél a meleg lakásba.. A bőröd sem igazán élvezi ha hőtágulás miatt folyton meg kell nyúlnia vagy össze kell húznia magát. 

Szorongunk és ezt a bőrünk is megérzi.

Megbolondult a világ körülöttünk. Napról-napra ijesztőbb hírekkel találkozunk és egyre stresszesebbek a mindennapjaink. Mindenki szorong valamitől. Ez a szorongás átjárja minden sejtünket, minden porcikánkat. A bőrünk sem kivétel ez alól. Kevés dolog van, ami jobban öregíti a bőrödet, mint a stressz, tudtad? 

 

barna csomagolású intim bőrfrissítő peeling zöld doboza előtt

Egy intim peeling sajnos nem fogja megoldani az összes problémádat, de meg fogsz lepődni mennyit tud dobni az intim komfort érzeteden!

Ha nekiállsz radírozni, garantáltan jobban fogod érezni magad a bőrödben!

Olvass tovább és megmutatom, hogy miben segít az intim peeling:

1. Az intim peeling segít elkerülni az intim szőrbenövést

Naponta 1.5 millió bőrsejted cserélődik ki az intim bőrfelületen. Gondoltad volna? Ezek az elhalt hámsejtek folyamatosan  a bőr felszíne felé vándorolnak és ha nem törődsz velük, idővel torlaszt képeznek és nem engedik felszínre bukkanni a gyengébb szőrszálaidat. Az intim peeling finom sószemcséi finoman eltávolítják a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket, ezáltal a szőrszálak végre akadálytalanul törhetnek a fény felé.

szőrbenövés illusztráció

2. Elősegíti az intimkozmetikumok felszívódását

krém felszívódás illusztráció

Vegán intimkozmetikumok megfelelő használatával még a legérzékenyebb bőrűek számára is élmény lehet az intim szőrtelenítés. Könnyedén elfelejtheted a szőrtelenítéssel járó kiütéseket, pattanásokat vagy a kellemetlen bőrpírt és viszketést. De vigyázat! Hiába kened magadra a legjobb intimkozmetikumokat, ha azok nem tudnak megfelelően felszívódni! Ha nem távolítod el rendszeresen az elhalt hámsejteket, azaz, ha nem alkalmazol rendszeresen intim peelinget, akkor az általuk emelt torlasz lehetetlenné teszi a hatóanyagok felszívódását!

3. Az intim peelingtől üdébb és kívánatosabb lesz a bőröd

A z Intim Peeling fokozza a vérkeringést, támogatja a bőr természetes anyagcsere folyamatait és elősegíti a méregtelenítést. A rendszeresen radírozott intim bőrfelület igazoltan jobb vízmegkötő képességgel rendelkezik, könnyebben lélegzik, ezáltal frissebb, rugalmasabb és szexibb. Sokkal szexibb…

száraz és hidratált bőr illusztráció

Az intim peeling most még fontosabb

Az intim bőrápolás mindig fontos, de az őszi hónapokban különösen felértékelődik. Most különösen fontos, hogy vigyázz magadra, törődj magaddal. Mindenhol…

Ismerd meg Te is a Naturiti Intim Peelinget

Az intim peeling egy vegán intimkozmetikum a legkényesebb területekre fejlesztve

Legizgalmasabb összetevők:

 • Tasmán kék gumifa olaj
 • Atlanti-Óceáni tengeri só
 • Vadmurok

és még 

Köszönöm, hogy ide kattintasz!

Kommentek

0
  0
  A kosarad
  A kosarad üresVissza a webshopba