Intim bőrfrissítő peeling

Így kerülheted el a szőrbenövést

Intim Bőrfrissítő Peeling

Szőrtelenített bőrfelületre fejlesztve

Megfelelő peeling nélkül az intim szőrtelenítés idővel szinte minden esetben szőrbenövéshez vezet. Az intim bőrfelület rendszeres radírozása nagyon fontos, de VIGYÁZAT:

A nem megfelelő peeling vagy a nem jó időzítéssel végzett intim bőrradírozás kellemetlen bőrproblémákat okozhat! Intim bőrfelületen soha ne használj hagyományos bőrradírt!

A Naturiti Intim Peelinget szőrtelenített intim bőrfelületre fejlesztettük.

Minden típusra

Külsőleg

Hetente

Az Intim Peeling  gyöngéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, fokozza a vérkeringést és elősegíti a bőr regenerációját.

Rendszeres használatával hatékonyan csökkentheted vagy megszüntetheted a szőrbenövéseket.

Faragó Ibi Intimkozmetikus

Öt évvel ezelőtt jelent meg az Intim Bőrfrissítő Peeling és talán ezért az intimkozmetikumért vagyok a leghálásabb. A rendszeresen radírozó vendégeimnél egyértelműen látható a különbség. Nemcsak a benőtt szőrszálak mennyisége csökken drasztikusan, de az intim bőrfelület is üdébb és fiatalosabb. A rendszeresen peelingelt bőr számára valódi felfrissülés a gyantázás. Radírozzatok! 🙂

  Az Intim Bőrfrissítő Peeling nem tartalmaz kőolajszármazékot, színező, illatosító és konzerváló adalékanyagot.

  Tiszta és természetes.

  Fő összetevők

  TASMÁN KÉKGUMIFA
  Tisztít és ápol

   

  ATLANTI-ÓCEÁNI TENGERI SÓ
  Csökkentheti a gyulladást

  VADMUROK
  Nyugtat és hidratál

  Mikor érdemes intim bőrradírt használnod?

  Ha rendszeresen szőrtelenítesz, akkor mindenképpen érdemes radíroznod, de az alábbi esetekben különösen fontos. Feltétlenül kezdd el az intim peelinget, ha:

  Ezt a 3 dolgot kell tudnia egy intim peelingnek

  Megfelelő szemcseméret

  Az intim bőrfelület érzékenysége miatt a peeling szemcsemérete és formája eltér a hagyományos peelingekétől. Az elhalt hámsejteket finoman eltávolítja, az egészséges bőrsejteket nem irritálja.

  Legyen vegán

  A szőrtelenített intim bőrfelület különösen érzékeny, ezért fontos, hogy a peeling hosszú távú, heti használat mellett se terhelje feleslegesen a bőrt. Lehetőleg ne tartalmazzon mesterséges illat, tartósító vagy színezőanyagot illetve kőolaj származékokat.

  Legyen gondoskodó

  Egy professzionális intim peeling nemcsak radíroz, de ápolja is a bőrt. Növényi olajokban gazdag összetétele elősegíti az intim bőrfelület megújulását és természetes ellenállóképességének fenntartását, így csökkentve a fertőzések kialakulásának kockázatát.

  3+1 érdekesség az intim peelingről

  Ha kérdésed van intim szőrtelenítéssel vagy intim búrápolással kapcsolatban, keress bizalommal!

  nagykriszti@naturiti.hu

  Vélemények az Intim Bőrfrissítő Peelingről