Intim bőrtípus teszt

Intim bőrtípus teszt?

Ha a Föld bolygón élsz, elkerülhetetlenül találkoztál már valamilyen bőrtípus teszttel vagy rutintervezővel és talán már ki is töltöttél néhányat ezek közül. Intim bőrtípus teszttel viszont valószínűleg most találkozol először. Szerintem próbáld ki 🙂

Talán furcsának találod, esetleg meg is mosolyogtad elsőre, pedig rengeteg előnnyel jár, ha tisztában vagy az intim bőrtípusoddal…

zodi1

1. Viszlát pöttyök! Helló gyönyörű bőr!

Az intim bőrtípus teszt kitöltésével időben felismerheted a potenciális problémákat, és megelőzheted azok kialakulását. A teszt eredményei alapján tájékozódhatsz arról,  hogyan kezelheted a szőrtelenítés után jelentkező  kiütéseket, pattanásokat és egyéb problémákat.

2. Személyre szabott intim bőrápolási rutinod:

Minden bőrtípusnak más-más igényei vannak, és ez az intim területekre is igaz. Az intim bőrtípus teszt segítségével megtudhatod, milyen típusú bőrrel rendelkezel ezen a területen, és ennek megfelelően kialakíthatod saját, személyre szabott bőrápolási rutinodat.

3. Intim pillanatok felszabadultan

Az intim bőrtípus teszt eredményei alapján megtudhatod, hogyan varázsolhatod üdévé és ragyogóan egészségessé ezt a területet. A helyes bőrápolási rutin kialakításával helyreállíthatod az intim bőrfelület természetes egyensúlyát és felszabadultabban élheted meg az intim pillanataidat.


Kitöltöm MOST

2 és fél perc múlva tudni fogod a választ…


Intim bőrtípus teszt illusztráció

Kommentek

hu_HUHungarian
0
    0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a webshopba