shutterstock 53761357 arnyekkal

Naturiti karrier

Intimkozmetikus

A Naturitiről

A Naturiti Magyarország első intimkozmetikája 13 éve nyitotta meg első szalonját, amellyel új kategóriát teremtett a szépségipari szolgáltatások piacán. A hagyományos gyantaszalonokkal ellentétben a Naturiti az intim bőrfelületek professzionális ápolására, a hatékony és biztonságos szőrtelenítésre helyezi a hangsúlyt. A tiszta és természetes megoldások hívei vagyunk, ezért tevékenységeink köréből egyértelműen kizárjuk a lézeres, IPL és a vegyi szőrtelenítés valamennyi formáját. Intimkozmetikai kezeléseink során saját fejlesztésű, vegán intimkozmetikumokkal dolgozunk. 

Szia! 

Kedves Leendő Csapattagunk!

A legjobbkor érkezel, tudod? Kollégáinkkal az elmúlt 13évben nemcsak az ország legproffesszionálisabb intimkozmetikusi közösségét hoztuk létre, de egyben miénk a legszeretetreméltóbb vendégkör, amit csak tudsz képzelni!  

Vendégeink nem az utcáról esnek be, hanem előre foglalt időpontban, pontosan és felkészülten érkeznek hozzánk. Igényes és kedves emberek, akik megszokták és elvárják a 13 éve megszokott Naturiti minőséget.

Igényes és harmonikus környezetben dolgozunk. Kezeléseink során magas minőségű, vegán intimkozmetikumokat alkalmazunk. Ezekből majd Te is kapsz ajándékba, hogy személyesen is megtapasztalhasd a hatásukat. 

A jól végzett, örömteli munka fontos számunkra, de arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy jól érezzük magunkat a Naturiti mindennapokban. 

Szalonjainkban nyugodt, barátságos légkört teremtettünk és naponta dolgozunk azon, hogy Te is jól érezhesd magadat közöttünk.

Ehhez persze Rád is szükségünk van. Kidolgozott, kiszámítható szakmai környezetbe fogsz érkezni, ahol az egész Naturiti csapat támogatását élvezheted majd.

Nagyon várunk! Gyere!

 

Nagy Kriszti, Magyarország első intimkozmetikusa, a Naturiti alapító tulajdonosa (aki végig fogja majd a kezed)

JKF 5849 hatter nelkül

Mi a csudát csinál egy intimkozmetikus? avagy mit tanulsz meg nálunk először?

INTIM BŐRDIAGNOSZTIKA
14 ikon
INTIMKOZMETIKUM HASZNÁLATA
16 ikon
NATURITI MICRO WAXING
27 ikon
INTIMKOZMETIKAI TANÁCSADÁS
26 ikon

Téged keresünk, ha szeretsz dolgozni és élvezed, hogy tehetségedet jó célra fordítod – a mi esetünkben nők százainak segítesz, hogy felszabadultabban, örömtelibben élhessék meg nőiességüket.

 

IMG 20210909 161703 1536x1152 1

Küldetésünk

 

A megfelelően ápolt intim bőrfelület ma már az igényesség egyik fontos fokmérője.

Célunk, hogy kortól és nemtől függetlenül mindenkivel megismertessük az intim szőrtelenítés természetes és biztonságos Naturiti megoldásait és az otthoni intim bőrápolás vegán módszereit. 

Szakmai tudásunkkal és személyiségünkkel segítünk hozzájárulni, hogy vendégeink felszabadultabban és örömtelibben élhessék meg intim pillanataikat.

Ezért jó nálunk

legalábbis ezt mesélik 🙂

Professzionális oktatási rendszer

Az alapoktól kezdünk és lépésről-lépésre építjük fel a szaktudásod, hogy nyugodt magabiztossággal élvezhesd és gyakorolhasd majd a munkádat. Egy új szakmát kapsz tőlünk. Fogjuk a kezed és nem engedjük el!

Személyre szabott karrier tervezés

Egy stabil munkahelyet szeretnél? Inkább vállalkozóként képzeled a jövődet? Üzletvezetőként dolgoznál velünk? Esetleg saját üzletre vágysz? A Naturitinél mindez lehetséges. Megtervezzük és megvalósítjuk. Közösen.

Szeretetteljes munkakörnyezet

Cicaharcok? Furkálódás? Köszönjük, de nem! Harmonikus, barátságos és támogató légkörben, igazi “Naturiti hangulatban” dolgozunk. Máshogyan nem is tudnánk, hiszem mi vagyunk a Naturiti 🙂

Anyagi és szakmai megbecsülés

Tiszta és átlátható fizetési rendszer. 8órás bejelentett munkaviszony. Tervezhető karrier célok. Ha igyekszel és fejlődsz, megszeretnek a vendégeid és Te egyre jobban fogsz keresni. Jobban és még jobban…

Ezt várjuk Tőled

ha csatlakoznál

Kozmetikus végzettség

A kozmetikus végzettség vagy folyamatban lévő kozmetikus képzés megléte elengedhetetlen. Oktatási rendszerünk a kozmetikusi képzés során elsajátított tudásodra épül. Ha ez nem adott, kérlek, ne jelentkezz!

Pozitív hozzáállás

Folyamatosan tanulunk és fejlődünk, problémázás és panaszkodás helyett megoldásokat keresünk, ezért fontos, hogy benned is meglegyen az önfejlesztésre való igény. Ez csak pozitív hozzállással fog menni.

Csapatszellem

A Naturitiben mindannyian segítjük és támogatjuk egymást. Egy csapat vagyunk, ezért őszintén örülünk egymás sikereinek. Egy nagyszerű közösségbe érkezel, ahol fontos szerepet szánunk Neked is! 

Jelentkezz most

#1 Küldd el az űrlapot

Ez az első és legfontosabb lépés a sikeres Naturiti karriered felé vezető úton.

#2 Telefonon egyeztetünk

Az űrlap beérkezését követő 24órán belül keresni fogunk telefonon. Ha ezt a számot látod, mi vagyunk: 06 20 572 9000

#3 Beszélgetünk

Leülünk valamelyik Naturiti szalonban és egy kávé vagy tea mellett mindent megbeszélünk. Jó lesz 🙂

 
hu_HUHungarian
0
    0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a webshopba