shutterstock 53761357 arnyekkal

Naturiti karrier

Intimkozmetikus

A Naturitiről

A Naturiti Magyarország első intimkozmetikája 13 éve nyitotta meg első szalonját, amellyel új kategóriát teremtett a szépségipari szolgáltatások piacán. A hagyományos gyantaszalonokkal ellentétben a Naturiti az intim bőrfelületek professzionális ápolására, a hatékony és biztonságos szőrtelenítésre helyezi a hangsúlyt. 

A tiszta és természetes megoldások hívei vagyunk, ezért tevékenységeink köréből egyértelműen kizárjuk a lézeres, IPL és a vegyi szőrtelenítés valamennyi formáját. Intimkozmetikai kezeléseink során saját fejlesztésű, vegán intimkozmetikumokkal dolgozunk. 

Szia! 

Kedves Leendő Csapattagunk!

A legjobbkor érkezel, tudod? Kollégáinkkal az elmúlt 13 évben nemcsak az ország legproffesszionálisabb intimkozmetikusi közösségét hoztuk létre, de egyben miénk a legszeretetreméltóbb vendégkör, amit csak tudsz képzelni!  

Vendégeink nem az utcáról esnek be, hanem előre foglalt időpontban, pontosan és felkészülten érkeznek hozzánk. Igényes és kedves emberek, akik megszokták és elvárják a 13 éve megszokott Naturiti minőséget.

Igényes és harmonikus környezetben dolgozunk. Kezeléseink során magas minőségű, vegán intimkozmetikumokat alkalmazunk. Ezekből majd Te is kapsz ajándékba, hogy személyesen is megtapasztalhasd a hatásukat 🙂 

JKF 5849 hatter nelkül
Nagy Kriszti, Magyarország első intimkozmetikusa, a Naturiti alapító tulajdonosa (aki végig fogja majd a kezed)

Mit csinál egy intimkozmetikus?

avagy

Mire fogunk megtanítani?

INTIM BŐRDIAGNOSZTIKA
14 ikon
INTIMKOZMETIKUMOK HASZNÁLATA
16 ikon
NATURITI MICRO WAXING
27 ikon
INTIMKOZMETIKAI TANÁCSADÁS
26 ikon

Téged keresünk, ha

 szeretsz dolgozni és élvezed, hogy tehetségedet jó célra fordítod – a mi esetünkben nők százainak segítesz, hogy felszabadultabban, örömtelibben élhessék meg nőiességüket.

 

IMG 20210909 161703 1536x1152 1

Szalonjainkban nyugodt, barátságos légkört teremtettünk és naponta dolgozunk azon, hogy Te is jól érezhesd magadat közöttünk.

Ehhez persze Rád is szükségünk van.

Kidolgozott, kiszámítható szakmai környezetbe fogsz érkezni, ahol az egész Naturiti csapat támogatását élvezheted majd.

Küldetésünk

A megfelelően ápolt intim bőrfelület ma már az igényesség egyik fontos fokmérője.

Célunk, hogy kortól és nemtől függetlenül mindenkivel megismertessük az intim szőrtelenítés természetes és biztonságos Naturiti megoldásait és az otthoni intim bőrápolás vegán módszereit. 

Szakmai tudásunkkal és személyiségünkkel segítünk hozzájárulni, hogy vendégeink felszabadultabban és örömtelibben élhessék meg intim pillanataikat.


Ezért jó nálunk

legalábbis ezt mesélik 🙂

Professzionális oktatási rendszer

Az alapoktól kezdünk és lépésről-lépésre építjük fel a szaktudásod, hogy nyugodt magabiztossággal élvezhesd és gyakorolhasd majd a munkádat. Egy új szakmát kapsz tőlünk. Fogjuk a kezed és nem engedjük el!

Szeretetteljes munkakörnyezet

Cicaharcok? Furkálódás? Köszönjük, de nem! Harmonikus, barátságos és támogató légkörben, igazi “Naturiti hangulatban” dolgozunk. Máshogyan nem is tudnánk, hiszem mi vagyunk a Naturiti 🙂

Anyagi és szakmai megbecsülés

Tiszta és átlátható jövedelmezési rendszer.  Tervezhető karrier célok. Ha igyekszel és fejlődsz, megszeretnek a vendégeid és Te egyre jobban fogsz keresni. Jobban és még jobban…

Ezt várjuk Tőled

ha csatlakozol

Pozitív hozzáállás

Folyamatosan tanulunk és fejlődünk, problémázás és panaszkodás helyett megoldásokat keresünk, ezért fontos, hogy benned is meglegyen az önfejlesztésre való igény. Ez csak pozitív hozzállással fog menni.

Csapatszellem

A Naturitiben mindannyian segítjük és támogatjuk egymást. Egy csapat vagyunk, ezért őszintén örülünk egymás sikereinek. Egy nagyszerű közösségbe érkezel, ahol fontos szerepet szánunk Neked is!

Jelentkezz most

és tudj meg többet …

#1 Küldd el az űrlapot

Ez az első és legfontosabb lépés a sikeres Naturiti karriered felé vezető úton.

#2 Telefonon egyeztetünk

Az űrlap beérkezését követő 24órán belül keresni fogunk telefonon. Ha ezt a számot látod, mi vagyunk: 06 20 572 9000

#3 Beszélgetünk

Leülünk valamelyik Naturiti szalonban és egy kávé vagy tea mellett mindent megbeszélünk. Jó lesz 🙂

 
hu_HUHungarian
0
    0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a webshopba