Férfi intim gyanta: tényleg a meztelencsiga jön be a nőknek?!

Férfi intim gyanta: tényleg a meztelencsiga jön be a nőknek?!

szigorú tekintetű őszes férfi

“Intim szőrtelenítés? A férfiatlanság netovábbja!” …. “Csupasz pisztollyal a kisfiúk lőnek!”…. “A pajkos anakonda a hínárosból támad!”… Jellemzően ilyen megjegyzések “kiabálnak” a férfi intim gyanta hirdetéseink alatt. A kommenteket olvasva úgy tűnhet, a férfiak mereven elzárkóznak az intim szőrtelenítésnek még a gondolatától is, de vajon tényleg így van? Mi a helyzet a többiekkel, akik csak csöndesen mosolyognak az ilyen megjegyzéseken és eszük ágában sincs lemondani az intim simaság nyújtotta örömökről?

Kinek van igaza? Kik vannak többen? S a legfőbb kérdés: Mi kell a nőknek?

Férfi intim gyanta: nem tabu többé!

A címben felvetett “meztelencsigás” kérdés talán provokatív, de egyáltalán nem újkeletű. A férfiakat régóta izgatja ez a téma, de mivel a férfi szőrtelenítés, az arc borotválásán kívül, még ma is sokak szerint “férfiatlan”, ez a kérdés többnyire el lett maszatolva és a válaszok sem igazi tapasztalatokon, csak vaskalapos előítéleteken alapultak.

Mi a Naturitinél 15 éve szőrtelenítünk férfiakat. Nyitott és elfogadó közösség vagyunk, ezért számunkra az intim szőrtelenség véletlenül sem ciki. Sőt! Engedjük el picit a szőr-trollokat és beszéljünk a férfi intim szőrtelenítésről, azon belül is a férfi intim gyantáról természetesen.

"A 2000-es évek elején egy osztrák wellnessben töltöttem pár napot az akkori barátnőmmel. A szaunában csodálkoztam rá, hogy rajtam kívül mindenki szőrtelen, de legalábbis szépen trimmelt, rendezett volt “odalent”. Egyedül én ültem ott bozontosan..."

Aki szőrös az igénytelen?

Dehogy is! Sőt, egyes férfiaknak még jól is áll a vadember stílus. Egy borostás áll vagy egy szőrös mellkas kimondottan sármos hatást kölcsönözhet a viselőjének. A gondozott szőrzet intim területen is vonzó lehet, ellenben a zabolátlan bozont látványa egy mai nő számára már hervasztóan hat. Maradj szőrös, ha úgy érzed magad komfortosan, de figyelj rá, hogy a szőrzet ápolt és rendezett legyen. Az igényesség vonzó és férfias.

összebújó pár télen

Mi kell a nőnek? Férfi intim gyanta női szemmel

Hogy mi kell a nőnek, természetesen mi sem tudjuk, hiszen ahány nő, annyiféle ízlés.  Az viszont tény, hogy a kommentek alapján a férfi intim gyantát illetően a nők sokkal megengedőbbek, mint a férfiak. Sőt! A megkérdezett nők többsége kifejezetten izgalmasnak és érzékinek találja, ha partnere is szőrtelen az intim területeken.

"A párom már intim szőrtelenített, amikor megismerkedtünk és ez számomra egy nagyon kellemes meglepetés volt. Volt valami bizsergető a gondolatban, nem is tudom… Arról fantáziáltam, hogy ha ennyire odafigyel az ilyesmire, akkor biztosan fontos neki az érzékiség és az intimitás. Tudom, ez ilyen felületes butaságnak tűnik, de 100 százalékosan bejött."

Meglepő gondolatok a férfi intim gyantázásról

Amikor női vendégeinket arról kérdeztük, mit gondolnak az olyan férfiakról, akik intim szőrtelenítenek, férfi intim gyantára járnak, izgalmas válaszokkal találkoztunk.

vöröshajú nő ledekkel titokzatosan néz

A férfi intim szőrtelenség a nők szerint…

… igényes benyomást kelt

A megkérdezett nők tapasztalatai szerint, azok a férfiak, akik hangsúlyt helyeznek az intim területek szőrtelenítésére, általában is ápoltabbnak, igényesebbnek bizonyulnak.

… izgalmasan esztétikus

A válaszadók közül sokan tapasztalták, hogy az intim szőrtelenítést bevállaló férfiak jellemzően magabiztosak, tisztában vannak magukkal, nem mellesleg fantáziadúsak és az átlagosnál kreatívabbak a szerelemben.

… elképesztően érzéki

A szerelmi együttlét minősége sok mindentől függ, s döntően meghatározza egy párkapcsolat minőségét. A kölcsönös szőrtelenség egy hihetetlenül különleges meztelenség élménnyel ajándékozhatja meg a párkapcsolatban élőket, ami új szintre emelheti és bizsergetően izgalmassá teheti az együtt töltött perceket.

A férfiasság határai

Bár több ponton is találkoznak a nézetek, a férfiasságról mindkét nemnek megvan a saját véleménye, elképzelése. Egyes férfiak számára már az ékszer viselése, a hónalj szőrtelenítése vagy egy pasztell színű ing viselete is túl nőies. A lányokat megkérdezve viszont olyan véleményekkel találkoztunk, miszerint a fentiek zavarják őket a legkevésbé. 

A nők férfi szőrtelenítésről, illetve férfi intim gyantáról alkotott véleménye általában sem elutasító, de azok akiknek tényleges tapasztalata is van ezen a téren, egyértelműen pozitívan nyilatkoztak az intim szőrtelenített férfiakról. 

Kedvet kaptál? Azért ne nyúlj azonnal a borotvához! 🙂 Előbb nézz be ide: intim gyanta férfiaknak.

Kommentek

hu_HUHungarian
0
    0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a webshopba