Hagyományos intim gyantázás helyett Naturiti Microwaxing

Szia 2

Először is gratulálok!

Maga a tény, hogy eljutottál erre az oldalra, arról árulkodik, hogy az átlagosnál nyitottabb, igényes Nő vagy!

Te már tudod, milyen előnyökkel jár az intim szőrtelenség

A hagyományos gyantázás számos bőrgyógyászati kockázattal járhat, ezért az intim területeken MicroWaxing eljárással szőrtelenítünk. Szeretni fogod.

Kriszti kep 2
elements set of natural and floral elements G9XCU6B about 1
Illustration F

PROFESSZIONÁLIS

Illustration G

BIZTONSÁGOS

Illustration H

DISZKRÉT

Banner
Ikon D 2

Részleges intim
gyantázás

Ikon F 2

Teljes intim
gyantázás

Ikon E 2

Bikini
gyantázás

Ikon G 1

Figurális intim
gyantázás

Tudtad?

Mi a Naturitinél a hagyományos gyantázás helyett az érzékeny bőr igényeihez kifejlesztett MicroWaxing technológiával szőrtelenítünk. Az eljárás finoman alkalmazkodik a legkényesebb területek sajátosságaihoz. Gyengéden mégis hatékonyan segít eltávolítani a szőrszálakat az intim bőrfelületről.

Szolgáltatásaink

Kepikon 1

Részleges intim gyantázás

Klasszikus nevén fazon gyantázásnak is nevezhetnénk. Részleges intim gyantázáskor a szakember csak a szőr egy részét távolítja el a szeméremdombról illetve az ajkakról, inkább csak igazít, fazoníroz. Ha igényled, ez a szolgáltatás bónuszként kiegészíthető a fenék belső ívének szőrtelenítésével is.

Ár: 9.700 Ft

Teljes intim gyantázás

Ez a legnépszerűbb intimgyanta változat. Ilyenkor az intimkozmetikus az intim bőrfelület egészét szőrteleníti beleértve a szeméremdombot, a gátat, a szeméremajkakat, a fenék belső ívét és az ánuszt is. Alul-felül, elöl-hátul.

Ár: 10.900 Ft

Kepikon 4 01
Kepikon 1

Bikini gyantázás

Ebben az esetben csupán a bugyi vagy bikinialsó vonalán kívül eső szőrszálakat távolítjuk el. Ha ragaszkodsz az intim szőrzetedhez, de feszélyeznek a fürdőruha alól kilátszó szőrszálaid, akkor válaszd a bikini vonal gyantázást!

Ár: 5.900 Ft

Figurális intim gyantázás

Igazából ez is csak egy teljes intim gyantázás, azzal a különbséggel, hogy itt hagyunk egy pici szőrt a szeméremdombon, amit formára igazítunk. Tudod, a klasszikus formák: Csík, négyzet, háromszög a szőrzeted lehetőségeitől függően.

Ár: 11.700 Ft

Kepikon 4 01

Mi vár rád, ha most bejelentkezel?

Teljes intimkozmetikai kezelés egy hagyományos waxing áráért

Enélkül nem is lenne szabad hozzákezdeni a gyantázáshoz! Az intimkozmetikusod gondosan felméri a szőrteleníteni kívánt bőrfelületet és ennek megfelelően állítja be a számodra legmegfelelőbb, intim bőrtípusodhoz illő, bőrkímélő intim szőrtelenítési eljárást.

A Naturiti gyantázási módszere a legérzékenyebb bőrű nők számára is lehetővé teszi az intim szőrtelenség izgalmasan újszerű élményét. Imádni fogod!

A Naturiti vegán intimkozmetikumai megóvnak a fertőzésektől, gyulladásoktól, ráadásul csodálatos módon támogatják az intim bőrfelület megújulását. Megnyugtató érzés, hogy a kezelés közben tiszta növényi hatóanyagokkal ápolhatom a bőrödet.

Megmutatom hogyan őrizheted meg a gyantázás utáni hétköznapok során az intim bőrfelület egészséges üdeségét. Részletesen elmondom, mit, mikor, mivel és hogyan kell tenned ahhoz, hogy elkerüld az olyan intim bőrproblémákat, mint a kiütések, gyulladások vagy szőrbenövés.

Kriszti kep 2

Gyakori kérdések

A Naturitinél nyugodtan! A gyantázási módszerünk az érzékeny bőrfelületek szőrtelenítésére lett kifejlesztve. Ez egy rendkívül kíméletes eljárás, amit olyan vegán intimkozmetikai kezeléssel egészítek ki, ami nemcsak megóvja, de üdévé és ragyogóvá varázsolja a bőrödet. Egy érdekesség: 10-ből 7-szer kiderül, hogy szó sincs semmiféle bőrérzékenységről csak a szőrtelenítés módszere nem igazodott az adott bőrtípushoz. Szóval, gyere bátran!

Nem dehogy! Azt én megoldom. Az eredményes kezeléshez amúgy is szükség van egy bizonyos szőrhosszúságra, hogy legyen mibe “belekapaszkodnia” a gyantának. Szóval, hagyd úgy, ahogy van, majd én szépen letrimmelem az ideális méretre. Amúgy, ha bejelentkezel, előtte küldök majd pár apró tudnivalót, hogy hogyan készülj.

A legideálisabb az 3-5mm szőrhosszúság, de azért ne keresd a centit : ) Ha borotváltad eddig, akkor ez valamikor az utolsó borotválástól számított 12-14 nap környékére esik. Ha hosszabb a szőr, az nem probléma, megoldom.

Az első gyantázás kellemetlen lehet egy picit, de szó sincs kibírhatatlan fájdalomról. Pici kis lépésekben haladunk majd és nagyon vigyázok majd a bőrödre. A különleges intimkozmetikumaink is segítenek majd, hogy a kezelés minél finomabb élmény lehessen. A végeredmény pedig mindenért kárpótol majd. Megígérem!

Éppen fordítva. Ha rendszeresen jársz intimkozmetikushoz, a szőrszálaid egyre gyengébbek és puhábbak lesznek. Ezért van, hogy az intim szőrtelenítés idővel egyre könnyedebb élménnyé válik.

Ez egy valós veszély! Ha rossz a gyantázási technika, akkor könnyen előfordulhat. Ezért kell nagyon körültekintően megválasztani, hogy hol és milyen körülmények között szőrtelenítesz! Hozzáteszem, a rendszeres borotválásnak is lehetnek hasonló következményei. A borotválás szárítja a bőrt, rossz hatással van a kollagénszintázisre, amitől a bőröd gyorsabban öregszik, így szürkévé és petyhüdtté válhat idővel.

Igen, egészen nyugodtan. És azt is megmutatom, mit tehetsz a szőrbenövés ellen.

További szolgáltatásaink

hu_HUHungarian
0
    0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a webshopba