Hagyományos gyantázás helyett
Naturiti Microwaxing

Először is gratulálok!

Maga a tény, hogy eljutottál erre az oldalra, arról árulkodik, hogy az átlagosnál nyitottabb, igényes Nő vagy!

Te már tudod, milyen előnyökkel jár az intim szőrtelenség

A hagyományos gyantázás számos bőrgyógyászati kockázattal járhat, ezért az intim területeken MicroWaxing eljárással szőrtelenítünk. Szeretni fogod.

PROFESSZIONÁLIS

BIZTONSÁGOS

DISZKRÉT

Részleges intim
gyantázás

Teljes intim
gyantázás

Bikini
gyantázás

Figurális intim
gyantázás

Tudtad?

Mi a Naturitinél a hagyományos gyantázás helyett az érzékeny bőr igényeihez kifejlesztett MicroWaxing technológiával szőrtelenítünk. Az eljárás finoman alkalmazkodik a legkényesebb területek sajátosságaihoz. Gyengéden mégis hatékonyan segít eltávolítani a szőrszálakat az intim bőrfelületről.

Szolgáltatásaink

Részleges intim gyantázás

Klasszikus nevén fazon gyantázásnak is nevezhetnénk. Részleges intim gyantázáskor a szakember csak a szőr egy részét távolítja el a szeméremdombról illetve az ajkakról, inkább csak igazít, fazoníroz. Ha igényled, ez a szolgáltatás bónuszként kiegészíthető a fenék belső ívének szőrtelenítésével is.

Ár: 6.700 Ft

Teljes intim gyantázás

Ez a legnépszerűbb intimgyanta változat. Ilyenkor az intimkozmetikus az intim bőrfelület egészét szőrteleníti beleértve a szeméremdombot, a gátat, a szeméremajkakat, a fenék belső ívét és az ánuszt is. Alul-felül, elöl-hátul.

Ár: 8.700 Ft

Bikini gyantázás

Ebben az esetben csupán a bugyi vagy bikinialsó vonalán kívül eső szőrszálakat távolítjuk el. Ha ragaszkodsz az intim szőrzetedhez, de feszélyeznek a fürdőruha alól kilátszó szőrszálaid, akkor válaszd a bikini vonal gyantázást!

Ár: 3.700 Ft

Figurális intim gyantázás

Igazából ez is csak egy teljes intim gyantázás, azzal a különbséggel, hogy itt hagyunk egy pici szőrt a szeméremdombon, amit formára igazítunk. Tudod, a klasszikus formák: Csík, négyzet, háromszög a szőrzeted lehetőségeitől függően.

Ár: 9.200 Ft

Mi vár rád, ha most bejelentkezel?

Teljes intimkozmetikai kezelés egy hagyományos waxing áráért

Enélkül nem is lenne szabad hozzákezdeni a gyantázáshoz! Az intimkozmetikusod gondosan felméri a szőrteleníteni kívánt bőrfelületet és ennek megfelelően állítja be a számodra legmegfelelőbb, intim bőrtípusodhoz illő, bőrkímélő intim szőrtelenítési eljárást.

A Naturiti gyantázási módszere a legérzékenyebb bőrű nők számára is lehetővé teszi az intim szőrtelenség izgalmasan újszerű élményét. Imádni fogod!

A Naturiti vegán intimkozmetikumai megóvnak a fertőzésektől, gyulladásoktól, ráadásul csodálatos módon támogatják az intim bőrfelület megújulását. Megnyugtató érzés, hogy a kezelés közben tiszta növényi hatóanyagokkal ápolhatom a bőrödet.

Megmutatom hogyan őrizheted meg a gyantázás utáni hétköznapok során az intim bőrfelület egészséges üdeségét. Részletesen elmondom, mit, mikor, mivel és hogyan kell tenned ahhoz, hogy elkerüld az olyan intim bőrproblémákat, mint a kiütések, gyulladások vagy szőrbenövés.

Gyakori kérdések

A Naturitinél nyugodtan! A gyantázási módszerünk az érzékeny bőrfelületek szőrtelenítésére lett kifejlesztve. Ez egy rendkívül kíméletes eljárás, amit olyan vegán intimkozmetikai kezeléssel egészítek ki, ami nemcsak megóvja, de üdévé és ragyogóvá varázsolja a bőrödet. Egy érdekesség: 10-ből 7-szer kiderül, hogy szó sincs semmiféle bőrérzékenységről csak a szőrtelenítés módszere nem igazodott az adott bőrtípushoz. Szóval, gyere bátran!

Nem dehogy! Azt én megoldom. Az eredményes kezeléshez amúgy is szükség van egy bizonyos szőrhosszúságra, hogy legyen mibe “belekapaszkodnia” a gyantának. Szóval, hagyd úgy, ahogy van, majd én szépen letrimmelem az ideális méretre. Amúgy, ha bejelentkezel, előtte küldök majd pár apró tudnivalót, hogy hogyan készülj.

A legideálisabb az 3-5mm szőrhosszúság, de azért ne keresd a centit : ) Ha borotváltad eddig, akkor ez valamikor az utolsó borotválástól számított 12-14 nap környékére esik. Ha hosszabb a szőr, az nem probléma, megoldom.

Az első gyantázás kellemetlen lehet egy picit, de szó sincs kibírhatatlan fájdalomról. Pici kis lépésekben haladunk majd és nagyon vigyázok majd a bőrödre. A különleges intimkozmetikumaink is segítenek majd, hogy a kezelés minél finomabb élmény lehessen. A végeredmény pedig mindenért kárpótol majd. Megígérem!

Éppen fordítva. Ha rendszeresen jársz intimkozmetikushoz, a szőrszálaid egyre gyengébbek és puhábbak lesznek. Ezért van, hogy az intim szőrtelenítés idővel egyre könnyedebb élménnyé válik.

Ez egy valós veszély! Ha rossz a gyantázási technika, akkor könnyen előfordulhat. Ezért kell nagyon körültekintően megválasztani, hogy hol és milyen körülmények között szőrtelenítesz! Hozzáteszem, a rendszeres borotválásnak is lehetnek hasonló következményei. A borotválás szárítja a bőrt, rossz hatással van a kollagénszintázisre, amitől a bőröd gyorsabban öregszik, így szürkévé és petyhüdtté válhat idővel.

Igen, egészen nyugodtan. És azt is megmutatom, mit tehetsz a szőrbenövés ellen.