shutterstock 53761357 arnyekkal

Intim mosakodó gél

flowers and eucaaliptus composition M9PL2FC 2

Gyöngéden ápoló

Intim Mosakodó Gél

Szőrtelenített bőrfelületre fejlesztve

Tudtad, hogy a szőrtelenítést követő bőrproblémák többsége helytelen intim mosakodási szokások miatt alakul ki?

Ahogyan az arcodat sem mosod hagyományos tusfürdővel, úgy az intim bőrfelület is minőségibb gondoskodást igényel. Erre a célra pedig az intim mosakodó gél a legtökéletesebb választás!

Ikon A

Minden típusra

Ikon B

Külsőleg

Ikon C

Naponta

A Naturiti intim mosakodó gél gyöngéden tisztítja és ápolja a bőrödet. Rendszeres használatával megőrizheted a bőr üdeségét és elkerülheted az intim bőrfelület kiszáradását, érzékennyé válását.

intimmosakodo
Szabó Zsuzsi
Szabó Zsuzsi Intimkozmetikus

Annyira jó érzés, hogy valami igazán természetes megoldást találtam a bőröm számára… Az eredmény fantasztikus! Nemcsak tökéletesen tisztít, de csodásan hidratálja is a bőrömet, miközben más mosakodókkal ellentétben egyáltalán nem szárít!  Csodás érzés megtapasztalni, ahogyan napról-napra fellélegzik a bőröm. Imádom… ajánlom…

Csapó Rebecca
Csapó Rebecca Intimkozmetikus

Intimkozmetikusként még a forgalomba hozatal előtt tesztelhettem a terméket és azonnal beleszerettem. Párom megkérdezte, hogy hol vettem az új tusfürdőt mert hogy nem viszket tőle. Ő vizilabdásként állandóan klóros vizben van, ami komolyan szárítja a bőrét és ekcéma is párosul hozzá. Kiderült hogy az intim mosakodómat használta

Az Intim mosakodó gél nem tartalmaz kőolajszármazékot, színező, illatosító és konzerváló adalékanyagot. Tiszta és természetes.

Fő összetevők

Ikon D

KÓKUSZ

tisztít és ápol

Ikon E

ALOE

csökkentheti a gyulladást

Ikon F

B5 PRO VITAMIN

nyugtat és hidratál

sug

10-ből 9 nő nem tudja mire való

Mikor érdemes intim mosakodót használnod?

Egy jó intim mosakodó gél az igényes nő számára ugyanolyan elengedhetetlen, mint a fogkefe vagy a dezodor, de különösen ajánlott, ha:

Ezt a 3 dolgot kell tudnia egy intim mosakodó gélnek:

Naturiti pipa zold Legyen hüvely pH azonos

Az intim mosakodó az intim bőrfelület tisztítására való, de a használat során előfordulhat, hogy kisebb mennyiség a nyálkahártyára, a hüvelybe kerül. Ezért fontos, hogy a mosakodó összetétele ne befolyásolja érdemben a hüvely pH értékét.

Naturiti pipa zold Legyen vegán

A szőrtelenített intim bőrfelület különösen érzékeny, ezért fontos, hogy a mosakodó hosszú távú, napi használat mellett se terhelje feleslegesen a bőrt. Lehetőleg ne tartalmazzon mesterséges illat, tartósító vagy színezőanyagot illetve kőolaj származékokat.

Naturiti pipa zold Legyen gondoskodó

Egy professzionális intim mosakodó nemcsak tisztítja, de ápolja is a bőrt. Összetevőivel elősegíti az intim bőrfelület megújulását és természetes ellenállóképességének fenntartását, így csökkentve a fertőzések kialakulásának kockázatát.

lanyolvas
elements set of natural and floral elements G9XCU6B procedures

Ezért ne használj tusfürdőt intim mosakodásra

Az arcodat sem tusfürdővel mosod, igaz? És nagyon jól teszed, hiszed a tusfürdő hatóanyagai sokszor túl agresszívek az arcbőrnek. Kiszáríthatják és egyéb problémákat, bőrérzékenységet okozhatnak. Az intim bőrfelület legalább annyira kényes, mint az arcod. Különleges odafigyelésre, igényes gondoskodásra van szüksége.

Frissen szőrtelenített intim bőrfelületen soha ne használj szappant vagy tusfürdőt!

product2

3+1 tény a Naturiti intim mosakodó gélről

Kerdezz batran szoveg

Ha kérdésed van intim szőrtelenítéssel vagy intim búrápolással kapcsolatban, keress bizalommal!

nagykriszti@naturiti.hu

Kerdezz batran Kriszti kép 1

Vélemények az Intim Mosakodó Gélről

elements set of natural and floral elements G9XCU6B procedures
elements set of natural and floral elements G9XCU6B procedures
hu_HUHungarian
0
    0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a webshopba