Intim mosakodó gél

Gyöngéden ápoló

Intim Mosakodó Gél

Szőrtelenített bőrfelületre fejlesztve

Tudtad, hogy a szőrtelenítést követő bőrproblémák többsége helytelen intim mosakodási szokások miatt alakul ki?

Ahogyan az arcodat sem mosod hagyományos tusfürdővel, úgy az intim bőrfelület is minőségibb gondoskodást igényel.

Minden típusra

Külsőleg

Naponta

A Naturiti intim mosakodó gél gyöngéden tisztítja és ápolja a bőrödet. Rendszeres használatával megőrizheted a bőr üdeségét és elkerülheted az intim bőrfelület kiszáradását, érzékennyé válását.

Szabó Zsuzsi Intimkozmetikus

Annyira jó érzés, hogy valami igazán természetes megoldást találtam a bőröm számára… Az eredmény fantasztikus! Nemcsak tökéletesen tisztít, de csodásan hidratálja is a bőrömet, miközben más mosakodókkal ellentétben egyáltalán nem szárít!  Csodás érzés megtapasztalni, ahogyan napról-napra fellélegzik a bőröm. Imádom… ajánlom…

Csapó Rebecca Intimkozmetikus

Intimkozmetikusként még a forgalomba hozatal előtt tesztelhettem a terméket és azonnal beleszerettem. Párom megkérdezte, hogy hol vettem az új tusfürdőt mert hogy nem viszket tőle. Ő vizilabdásként állandóan klóros vizben van, ami komolyan szárítja a bőrét és ekcéma is párosul hozzá. Kiderült hogy az intim mosakodómat használta

  Az Intim mosakodó gél nem tartalmaz kőolajszármazékot, színező, illatosító és konzerváló adalékanyagot. Tiszta és természetes.

  Fő összetevők

  KÓKUSZ

  tisztít és ápol

  ALOE

  csökkentheti a gyulladást

  B5 PRO VITAMIN

  nyugtat és hidratál

  10-ből 9 nő nem tudja mire való

  Mikor érdemes intim mosakodót használnod?

  Egy jó intim mosakodó az igényes nő számára ugyanolyan elengedhetetlen, mint a fogkefe vagy a dezodor, de különösen ajánlott, ha:

  Ezt a 3 dolgot kell tudnia egy intim mosakodónak

  Legyen hüvely pH azonos

  Az intim mosakodó az intim bőrfelület tisztítására való, de a használat során előfordulhat, hogy kisebb mennyiség a nyálkahártyára, a hüvelybe kerül. Ezért fontos, hogy a mosakodó összetétele ne befolyásolja érdemben a hüvely pH értékét.

  Legyen vegán

  A szőrtelenített intim bőrfelület különösen érzékeny, ezért fontos, hogy a mosakodó hosszú távú, napi használat mellett se terhelje feleslegesen a bőrt. Lehetőleg ne tartalmazzon mesterséges illat, tartósító vagy színezőanyagot illetve kőolaj származékokat.

  Legyen gondoskodó

  Egy professzionális intim mosakodó nemcsak tisztítja, de ápolja is a bőrt. Összetevőivel elősegíti az intim bőrfelület megújulását és természetes ellenállóképességének fenntartását, így csökkentve a fertőzések kialakulásának kockázatát.

  Ezért ne használj tusfürdőt intim mosakodásra

  Az arcodat sem tusfürdővel mosod, igaz? És nagyon jól teszed, hiszed a tusfürdő hatóanyagai sokszor túl agresszívek az arcbőrnek. Kiszáríthatják és egyéb problémákat, bőrérzékenységet okozhatnak. Az intim bőrfelület legalább annyira kényes, mint az arcod. Különleges odafigyelésre, igényes gondoskodásra van szüksége.

  Frissen szőrtelenített intim bőrfelületen soha ne használj szappant vagy tusfürdőt!

  3+1 tény a Naturiti intim mosakodóról

  Ha kérdésed van intim szőrtelenítéssel vagy intim búrápolással kapcsolatban, keress bizalommal!

  nagykriszti@naturiti.hu

  Vélemények az Intim Mosakodó Gélről