Intim mélyhidratáló balzsam

Így lehet újra üde és rugalmas a bőröd

Intim Mélyhidratáló Balzsam

Szőrtelenített bőrfelületre fejlesztve

Tudtad, hogy a legtöbb “szőrtelenítős-baleset” a téli bőrszárazság miatt történik?

Ha az intim bőrfelület vízhiányos, még a legkímélőbb szőrtelenítés is hámsérülést okozhat. A száraz bőr ráadásul nehezebben gyógyul, ezért nagyobb a kockázata az elhúzódó gyulladásoknak is.

Minden típusra

Külsőleg

Heti 3x

A Naturiti Mélyhidratáló Balzsam Cosmos Ecocert minősítésű organikus hatóanyagai stimulálják a kollagénszintézist, antioxidáns hatásúak, késleltetik az öregedést.

A bőr saját vízmegkötő anyagával azonos hatóanyaga (urea) segít pótolni a bőr elvesztett víz és zsírtartalmát.

Bársonyossá és élettelivé varázsolja az intim bőrfelületet.

Bodnár Juci Intimkozmetikus

Azt szoktam mondani, hogy nincs kedvenc Naturiti termékem, mert mindegyik nélkülözhetetlen, ha az ember komolyan veszi az intim bőrápolást. Mindegyik másért fontos, mindegyiket másért szeretem. Most viszont mégis lett egy kedvencem. Szerelem első érintésre…

  A Mélyhidratáló Balzsam nem tartalmaz kőolajszármazékot, színező és konzerváló adalékanyagot.

  Tiszta és természetes.

  Fő összetevők

  ZÖLD TEA

  Faggyúbeszabályzó és antiszeptikus hatóanyag. Késlelteti a bőr öregedését, lassítja a bőrben a kollagénrostok pusztulását

  ALOE

  Csökkentheti a gyulladást, elősegíti a hámosodást, hidratál és regenerál

  OLIVA

  Helyreállítja a természetes hidrolipid réteget, fokozza a bőr ellenállóképességét

  Intim védővonal a bőrödön

  Mi a csuda az a lipid barrier?

  A bőr felső rétegét képező védőgátat lipid barriernek nevezzük. Ez képes egyrészt megakadályozni a külvilág szervezetre káros allergénjeinek, mikrobáinak és toxikus vegyületeinek bejutását, másrészt gátolja a folyadék és elektrolit elveszítését. Ha ez a réteg sérül, akkor a bőröd nem lesz képes megfogni a vizet és védtelenné válik a fertőzésekkel szemben. 


  A kifejezetten érzékeny, intim területre kifejlesztett Naturiti Mélyhidratáló Balzsam visszaállítja a lipid barriert, azaz a bőr felső rétegét képező védőgátat, így támogatja a bőr saját védekezését és megújulását.

  Mikor használj intim mélyhidratálót?

  Ha száraznak érzed a bőröd

  Ha száraz a bőröd, a szőrtelenítés nemcsak fájdalmasabb, de veszélyes is lehet. A vízhiányos bőr könnyebben sérül és hajlamosabb a gyulladásokra. Szőrtelenítés előtt használj Mélyhidratálót! Ég és föld lesz a különbség, meglátod!

  Ha bőröd veszít fényéből, rugalmasságából 

  Az intim bőrszárazság egyik kezdődő tünete, amikor a bőr “bemattul”, fénytelenné vagy szürkés hatásúvá válik. Ha már itt közbelépesz és elkezdesz hidratálni, rengeteg kellemetlenségtől megóvhatod magad.

   Ha időnként viszket…

  A bőrszárazság okozta kellemetlen viszkető érzés az egyik leggyakoribb intim bőrprobléma. A Mélyhidratáló balzsam segít visszaállítani a bőr egészséges vízháztartását, bőrnyugtató és ápoló hatóanyagai pedig hatékonyan enyhítik a kellemetlen viszketést.

  Fontos tudnivaló!

  Bőröd egészséges ragyogásához a jó minőségű, értékes összetevőkből álló mélyhidratáló balzsam rendszeres használatán kívül fontos a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása!

  3 tény a Naturiti Intim Mélyhidratáló Balzsamról

  Ha kérdésed van intim szőrtelenítéssel vagy intim búrápolással kapcsolatban, keress bizalommal!

  nagykriszti@naturiti.hu

  Vélemények az Intim Mélyhidratáló Balzsamról