Intim bőrmegújító szérum

Így kerülheted el a csúnya gyulladásokat

Intim Bőrmegújító Szérum

Szőrtelenített bőrfelületre fejlesztve

Tudtad, hogy a szőrtelenítést követő intim bőrproblémák többsége valamilyen gyulladásos folyamatra vezethető vissza?

A szérum megakadályozza a gyulladást okozó kórokozók szaporodását és hatékonyan szabályozza a bőr faggyútermelését. Aktív összetevői elősegítik a bőrhibák gyógyulási folyamatait és fokozzák a pórusok rugalmasságát.

Viszlát intim kiütések és gyulladások!

Minden típusra

Külsőleg

Hetente 1x

Használd a szőrtelenítést követő napokon, az esti órákban. A bőröd már az első néhány alkalmazás után tisztább, rugalmasabb és simább lesz.

Tóth Anna Intimkozmetikus

Intimkozmetikai gyantázás után évek óta alkalmazom és nagyon boldoggá tesz, hogy ma már szinte az összes vendégem “intim patikájának” állandó tartozéka. Fantasztikus érzés, amikor elmesélik, hogy nyoma sincs az évek óta újra és újra megjelenő kiütéseknek, gyulladásoknak. Abszolút kedvenc!!!

  Az Intim Bőrmegújító Szérum nem tartalmaz mesterséges színező, illatosító és konzerváló adalékanyagot.

  Tiszta és természetes.

  Fő összetevők

  ÚJ-ZÉLANDI FEHÉR TEAMIRTUSZ
  Csökkentheti a gyulladást

  LAVENDULA
  ANGUSTIFOLIA

  Nyugtat és hidratál

  Horváth Evelin Intimkozmetikus

  Én azt tartom a legizgalmasabbnak, hogy a Szérum az érzékeny bőrű nők és férfiak számára is lehetővé teszi az intim szőrtelenítést. Nekem több olyan vendégem is van, aki úgymond utolsó esélyként jött el a Naturitibe. Előtte kipróbált minden helyet, minden módszert, de annyira kényes volt a bőre, hogy folyton begyulladt, piros volt, tele kiütésekkel. A szérum rendszeres használatával (és persze az extra kímélő Microwaxing szőrtelenítéssel) ezek a problémák gyorsan és látványosan orvosolhatók. Működik.

   Mikor érdemes Intim Bőrmegújító Szérumot használnod ?

   Ezért fontos:

   Szőrtelenítés után a bőröd néhány óráig kicsit még érzékeny, gyámoltalan lehet. Ebben az időszakban a legnagyobb a veszélye valamilyen bőrfertőzés kialakulásának. A gyulladást okozó kórokozók akár egyetlen érintéssel a bőrödre kerülhetnek…

   Intim pajzs

   A Naturitiben a szőrtelenítés után vegán intimkozmetikumokkal és a Bőrmegújító Szérummal kezeljük a bőrödet, ami aféle “INTIM PAJZS”-ként védelmezi a gyantázott bőrfelületet, de az a védelem csak néhány órán keresztül nyújt biztonságot.

   A kritikus 48 óra

   Mivel az intim bőrfelület természetes ellenállóképessége csak két nap elteltével áll helyre teljesen, fontos, hogy a gyantázás (vagy egyéb szőrtelenítés) utáni napokban otthon is támogasd a bőröd természetes megújulását. A szérum egyszerre védi és táplálja a bőrödet.

   Ezért ne használj teafa olajat intim bőrfelületen

   A teafaolaj nagyon hatékony gyulladáscsökkentő, de intim területek kezeléséhez túlságosan agresszív. A szőrtelenített bőrfelületen a teafaolaj súlyos égéseket, maradandó bőrproblémákat, elszíneződéseket okozhat. Ne kockáztass! Intim bőrproblémáid kezelésére, ha teheted, használj professzionális intimkozmetikumot.

   Leptospermum Scoparium – a természetes intimkozmetikum

   Az Intim Bőrmegújító Szérum legfontosabb hatóanyaga a Új-Zélandi Fehér Teamirtusz Olaj (Leptospermum Scoparium)

   Laboratóriumi vizsgálatok igazolják 39 mikroorganizmus elleni hatékonyságát:

   Bizonyítottan képes több antibiotikum rezisztens kórokozót is elpusztítani. Különösen hatékony a bőrgyulladást okozó baktériumokkal szemben, mint pl. a staphylococcusok.
   Jóval erőteljesebb hatású, mint például az Ausztrál teafaolaj, mégis kíméletesebb a bőrhöz, miközben természetes vírus és gombaölő hatással rendelkezik.

   Ha kérdésed van intim szőrtelenítéssel vagy intim búrápolással kapcsolatban, keress bizalommal!

   nagykriszti@naturiti.hu

   Vélemények az Intim Bőrmegúító Szérumról