Naturiti Intimkozmetika nyílt Vácon!

Már nem kell Budapestre utaznod, ha vegán intimkozmetikát keresel

Naturiti Intimkozmetika Vácon is!

Az elmúlt években nagyon sokan jártatok Vácról Budapestre, hogy valamelyik Naturiti intimkozmetikában szőrtelenítsetek. Jöttetek hóban, sárban, hidegben, melegben, nem törődve a dugóval meg az összes macerával ami az utazással járt. Épp itt volt az ideje, hogy picit még egyszerűbbé tegyük számotokra az intim szőrtelenítést és közelebb vigyük hozzátok a Naturitit. Nélkületek nem ment volna! Köszönjük! 

vac livi 1

Mindig nagy öröm egy újabb Naturiti, de a Váci intimkozmetika nyitása különösen szívmelengető számunkra. Talán azért, mert tavasz van. Talán azért, mert a hosszú hetek kényszerű zárvatartása után csodálatos módon, éppen az újranyitás napjára készült el az üzlet. Talán azért, mert a Váci Naturiti üzemeltető partnere Skerlec Livi lesz, aki a Naturiti egyik legkedveltebb és legnagyobb gyakorlattal rendelkező intimkozmetikusa.

Naturiti minőség Vácon is

A váci Naturiti természetesen ugyanazzal az intimkozmetikai minősítéssel rendelkezik, mint a többi üzletünk, így itt is kizárólag vegán intimkozmetikumokat használunk és azt a bőrkímélő szőrtelenítési eljárást alkalmazzuk, amit eddig megszokhattál nálunk. A vendégek részére biztosított mosdó és tusoló minden intimkozmetikában természetes, így a váci Naturitiben is igénybe tudod venni ezeket a szolglátatásokat, ha szeretnéd. 

Kommentek

hu_HUHungarian
0
    0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a webshopba