Ajándék őssejtes kezelés a tavaszi intim gyantázásodhoz

Ajándék őssejtes kezelés a tavaszi intim gyantázásodhoz

tavasz lany

Intimkozmetikai szőrtelenítés

A hagyomásos gyantázástól eltérően az intim szőrtelenítés a Naturitiben egy 6 lépéses intimkozmetikai eljárással történik.  Ennek során nemcsak a szőrszálakat távolítjuk el, de növényi intimkozmetikumok segítségével a bőröd állapotán is jelentősen javítani tudunk. A vegán intimkozmetikumok amolyan intim pajzsot hoznak létre a bőrödön, ami segít megakadályozni az intim bőrproblémák kialakulását gyantázás után.

Naturiti Microwaxing: intim gyanta tavaszra hangolva

A téli időszak csúnyán megviselte a bőrünket. A hűvös időjárás, a nehezebben szellőző ruházat, a borús hangulat az intim bőrfelület állapotára is rányomta a bélyegét. A bőröd szárazabb, nyűgösebb, tartalékai kimerülőben. A fáradt és rugalmatlan bőrfelület nem szereti a szőrtelenítést. Sérülékenyebb és gyulladásra hajlamosabb, ráadásul nehezebben is gyógyul… Kár lenne így indítani a márciust, nem igaz? Itt a tavasz! Ideje megújulni! 

Márciusi intim gyantázásainkat most kiegészítjük egy ajándék őssejtes elixír kezeléssel, hogy a bőröd újra mosolyogjon! 🙂

Mutatom, hogyan:

Microwaxing mobil 1 scaled

Mit kapsz a szokásos kezeléseken túl?

A címben csak az alma őssejtet említettem, de valójában három izgalmas hatóanyaggal fogjuk megajándékozni a bőrödet. Ezek külön-külön is csodálatosan hasznosulnak, de ebben az Elixírben egymás hatását erősítve fejtik ki hatásukat. Mutatom őket:

kezelés mélysejtes elixírrel gumikesztűben pipettával

1. D-Panthenol - az intim védelmező

Gyantázás közben létrejöhetnek szemmel akár láthatatlan mikro sérülések. Ezeket nem látod, nem érzed, de ott vannak és hidd el, nem jó, ha sokáig ott vannak. A Panthenol ügyesen tudja utánozni a bőröd lipid szerkezetét és ha az megsérül, “beugrik helyettesítőnek” és segít helyreállítani az egészséges szöveti szerkezetet. Igazi védelmező intim gyantázás után. 

B5 provitamin ikonja

2. Növényi hialuron - a kedvenc molekulánk

Ikon F 1

Ha száraz a bőröd – garantáltan problémás lesz az intim szőrtelenítés. Nem véletlen, hogy a gyantázást megelőző intim bőrdiagnosztika során a bőröd hidratáltságát vizsgáljuk először! A hialuron egyik legizgalmasabb tulajdonsága, hogy elképesztően sok vizet képes megkötni. A saját tömegének, akár ezerszeresét! Gyönyörűen feltölti a bőrödet, fokozza az intim bőrfelület  rugalmasságát és  puhaságát. Kedvenc.

3. Alma őssejt - avagy hamvas fiatalság

Klinikai vizsgálatok igazolják  hogy az alma őssejt nemcsak regenerálja az elöregedő sejtjeinket,  de képes jelentősen meghossszabbítani a bőrsejtjeink élettartalmát is. Zseniális ránctalanító és bőrfiatalító. Lelkesíti és felpezsdíti a megfáradt sejteket, amiből Te csak annyit fogsz tapasztalni, hogy a bőröd frissebb, üdébb és fiatalosabb lesz. Imádni fogod.

Ikon E 2

Szeretettel várunk a Naturitiben tavasszal is!

Az intim bőrápolás mindig fontos, de tavasszal különösen felértékelődik. Most még fontosabb, hogy vigyázz magadra és törődj magaddal. Mindenhol…

Szeretettel várunk!

Kriszti 🙂

Köszönöm, hogy ide kattintasz!

Kommentek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUHungarian
0
    0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a webshopba