shutterstock 53761357 arnyekkal

Mielőtt elindulsz

flowers and eucaaliptus composition M9PL2FC 2
Mielott elindulsz 1

7 jótanács, amit érdemes kezelés előtt megfogadnod

Pipa 02 svg
Győződj meg róla, hogy a gyantáztatni kívánt szőrszálak elég hosszúak-e:
A gyantás szőrtelenítéshez a fél-egy centi hosszúság az ideális. Ez nagyon fontos, mert ha a szálak nem elég hosszúak, akkor a gyanta nem tud mibe „belekapaszkodni” és a kezelés eredménytelen lehet. (Ha hosszabbak a szálak nem probléma, azt megoldjuk)
Pipa 02 svg

Szánd rá az időt! Egy szakszerű, lelkiismeretesen elvégzett intim gyantázás 25-45 percet vesz igénybe. Az első alkalommal a kezelést megelőzi egy
átfogó bőr és szőrdiagnosztika, valamint tájékoztató beszélgetés is, ezért számolj azzal, hogy az első találkozás kb. egy óráig fog tartani.
Gyorsan elrepül, majd meglátod 🙂

Pipa 02 svg
Érkezz időben, tehát a kezelésed előtt 5 perccel, de inkább picit korábban. Így bőven lesz időd kényelmesen átöltözni, esetleg mosdóba menni vagy szusszanni egy picit. Mosoly, kávé, tea, wifi adott, nem fogsz unatkozni.
(Az intimkozmetikusod és az utánad következő vendég is értékelni fogja a pontosságodat)
Pipa 02 svg

Indulás előtt tervezd meg az útvonalad, nézd meg térképen, hogyan tudsz a legegyszerűbben eljutni hozzánk. A közlekedés teljesen kiszámíthatatlan és ez a kezelésed napján is így lesz, szóval számolj a dugóval és azzal is, hogy esetleg nem találsz majd elsőre parkolóhelyet. Ha ezeket bekalkulálod, biztosan nem fogsz elkésni.

Pipa 02 svg

A gyantázás napján kerüld a műszálas anyagokat, viselj inkább pamutból készült alsóneműt. Nem szerencsés aznap a tanga vagy a csipkézett szélű bugyi viselete sem. Ez utóbbiak irritálhatják a frissen gyantázott bőrfelületet, ami kellemetlen érzést, fokozott bőrpírt, de akár gyulladást is okozhat.

Pipa 02 svg

Igazítsd úgy a programod, hogy a gyantázás után arra a napra már ne
legyen edzés vagy más, fokozott verejtékezéssel járó tevékenység
betervezve, ne menj közösségi fürdőbe, szaunába, gőzfürdőbe. Szőrtelenítés után a bőröd kicsit még gyámoltalan, ezért az elővigyázatosság. Másnap már (majdnem) mindent szabad. A többit személyesen 😉

Pipa 02 svg
Es vegul a legfontosabb 1

Egy kedves, barátságos, helyre érkezel, nincs mitől tartanod.
Vigyázunk rád. 🙂

bottomPic 2
Kerdezz batran Kriszti kép

Lenne még kérdésed a
kezeléseddel kapcsolatban?
Kattints ide és kérdezz nyugodtan!

hu_HUHungarian
0
    0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a webshopba