ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 20 572 9000
Intimkozmetikusaink
Bodnár Juci
Intimkozmetikus és oktató
Naturiti Zugló
Juci az elsők között végezte el a Naturiti speciális szaktanfolyamát és mára komoly gyakorlattal rendelkező intimkozmetikussá vált. Szabadidejében szívesen sportol mindenféléket és újabban jógázni is eljárnak Ibivel. Van egy hatalmas szőrös kutyusa, Hedie, és az én kutyámat, Tóbiást is ő tanította meg pacsit adni. 2011 óta, mióta velünk dolgozik, hatalmas szaktudásra tett szert, de a mai napig megmaradt ugyanannak a kedves, szerény lánynak, akit 7(!) évvel ezelőtt megismerhettünk. Ismerd meg te is!:)


 
Faragó Ibi
Intimkozmetikus
Naturiti Zugló
Ibi 2012 óta van velünk, és ahogyan minden „Naturiti-lány” természetesen ő is szakképzett kozmetikusként érkezett hozzánk. Oktatási programunkat kimagasló eredménnyel végezte el és azon kevés intimkozmetikusok egyike, akik férfi vendégekkel is foglalkoznak. Szinte mindent tud a csakrákról, tanult asztrológiát és több Coelho idézetet tud, mint a Facebookos ismerőseid összesen. Egy Bence nevű csodás nagyfiú anyukája. (ebben is hasonlítunk:)


 
Sári Tímea
Intimkozmetikus
Naturiti Buda
Amikor Timi csatlakozott hozzánk, csak a kozmetikus munkatapasztalatáról beszélt és arról, hogy mennyire szeretne intimkozmetikusként elhelyezkedni. Közgazdász diplomájáról és amerikai munkatapasztalatáról diszkréten hallgatott. Fantasztikus szorgalommal vetette magát a tanulásba, így ma már komoly vendégkörrel rendelkező intimkozmetikusként dolgozik nálunk ő is. Timi szeret olvasni, bringázni, kevés szabadidejében pedig egy gyönyörű boxert (Snuky) idomít több kevesebb sikerrel (a zebránál megáll, a kanapénál egyelőre nem). Ha Timihez jössz gyantáztatni, lesz miről beszélgetnetek. Timi a budai Naturitiben dolgozik és Ibihez hasonlóan férfi vendégeket is fogad. Egy gyönyörű kislány, Abigél anyukája.


 
Kara Martina
Intimkozmetikus és oktató, önálló Naturiti partner
Naturiti Boráros tér
Martina hosszú évekig balettozott és bizony le sem tagadhatná, hogy egy művész veszett el benne. Ha majd meglátod, milyen könnyű és kecses mozdulatokkal dolgozik, érteni fogod, mire gondolok. Érzékeny és figyelmes intimkozmetikus. Olyan, akivel jó megosztani a titkokat. Tudod, hogy rábízhatod magad. Ma már önálló franchise partnerünk, aki saját Boráros téri Naturiti intimkozmetikájába vár téged!


 
Skerlec Livi
Intimkozmetikus és oktató
Naturiti Zugló
Livivel beszélgetni olyan érzés, mintha megmártóznál egy vidáman csacsogó, hűs vizű hegyi patakban. Mosolyogni támad kedved a közelében és a gyantázás után is ott marad veled belőle valami kedves kis kuncogás. Csodás kis ember, nagyszerű szakember. Livi, egy Buborék nevű kiskutya büszke gazdija. Szeretni fogod. Mármint Livit. Nem a kutyust.


 
Mátyás Betti
Intimkozmetikus
Naturiti Pécs
Akár mosolyterápiával is foglalkozhatna, ha nem ő lenne Baranya első intimkozmetikusa. Néha elgondolkozom, hogy a csudába képes valaki a lábujjától a feje búbjáig egyszerre minden porcikájával mosolyogni?! Betti persze nem csak erre képes, hiszen nagyszerűen felkészült, odaadó szakember, akihez bátran fordulhatsz, ha szakszerű szőrtelenítésre van szükséged. (ha találkoztok, figyeld meg: még a fülcimpája is mosolyog. Komolyan:)


 
Szatai Beatrix
Intimkozmetikus
Naturiti 6KER
Trixi rendőri karrierjét hagyta ott, hogy kozmetikus majd intimkozmetikus lehessen! Határozott, ugyanakkor nagyon kedves szakember, jó adag humorérzékkel megáldva.Nem csak szeret, de tud is sütni-főzni, ráadásul csupa egészséges dolgokat. Én legutóbb a muffinját kóstoltam, az valami csoda! Trixi az utazás és a zord északi tájak szerelmese. Ha csak teheti teheti, repülőre ül és elutazik valami hideg és szeles helyre. Azon kívül, hogy egy Crunchy nevű kedves kiskutya gazdija, még egy kutyamenhelyen is önkénteskedik. A többit majd elmeséli Ő. Nagyon klassz csaj, hamar meg fogod kedvelni.


 
Horváth Evelin
Intimkozmetikus
Naturiti Győr
Előfordult már veled, hogy valakiről az első pillanatban megérezted, hogy nagyon jól kijöttök majd egymással? Evivel szinte mindenki így van. Az első perctől tudni fogod, hogy erre a lányra 100%-ban rábízhatod magad. Ha vele vagy, egyszerűen nincs mitől tartanod. Olyan nyugalom és derű árad a tekintetéből, hogy ha voltak is kétségeid vagy félelmeid az intim gyantázással kapcsolatban, azok egy pillanat alatt elillannak és mire elkezditek, csak egy kis várakozásteljes izgalom marad belőle. Evi kedves, gondoskodó és nagyszerűen felkészült intimkozmetikus, akit jó szívvel ajánlok mindenkinek, aki fél az első intim gyantázásától. Bátortalan férfi vendégeket is szeretettel vár. (és bátrakat is persze)


 
Csapó Rebecca
Intimkozmetikus
Naturiti Újbuda
Rebecca úgy érkezett hozzánk, mint a friss balatoni szél. Az első percben mosolygósra-nevetősre cirógatott mindenkit maga körül és mi közénk való régi ismerősnek éreztük azonnal. Meglepődnék, ha Te nem így lennél majd vele. Amikor találkoztok, azonnal átölel majd a belőle áradó életkedv és önkéntelenül elmosolyodsz majd Te is. Nem hiszed? Csak nézz rá a képére… Ugye megmondtam? :) Rebecca a víz szerelmese, vérbeli balatonfüredi lány, aki imádja a vitorlázást, a vizilabdát és mindent, ami Balaton! Csodás szakember, igazi frissítő személyiség. Egy aranyos kis fekete mopsz büszke gazdija. Szerintem kérj hozzá időpontot most...


 
Schubert Janka
Intimkozmetikus
Naturiti Zugló
Mindig is vonzotta a szépségápolás világa, de mielőtt kozmetikus majd később intimkozmetikus lett nálunk, még gyorsan bezsebelt egy biológus diplomát is az ELTE-n. Janka nemcsak szavakban, de a minennapi életében is elkötelezett “zöld lány”. Igyekszik környezettudatosan, lehetőségei szerint csomagolás mentesen élni. Az én fülemet is régóta rágja az újratölthető Naturiti intimkozmetikumokért :) Mellesleg képzett búvár és nagy álma egyszer a Nagy-korallzátonynál csobbanni. Mindezek mellett egy elragadóan kedves, csodás szakember, szóval, vérbeli intimkozmetikus. Nagyon fogod szeretni.


 
Tóth Anna
Intimkozmetikus
Naturiti Boráros tér
Végy egy szakképzett intimkozmetikust, adj hozzá egy nagy adag kedvességet, egy csipet huncutságot meg némi humorérzéket és máris előtted áll Anna az intimkozmetikus! (uppsz, a humorérzék kicsit megszaladt :) Többen meséltétek, hogy van a lényében valami megnyugtató, finom derű, amitől az ember az első pillanattól jól érzi magát a társaságában és ezt én is megerősíthetem. Annával az intim gyantázás egy könnyed, mosolygós ugyanakkor minden részletében professzionális élmény. Nyugodtan rábízhatod magad. Egy dologra figyelj kérlek, ha hozzá érkezel: Édességet, csokoládét soha, de soha ne hagyj előtte őrizetlenül!!!


 
Szabó Zsuzsi
Intimkozmetikus
Naturiti Buda
Az első percekben az jár majd a fejedben, vajon honnan ismered Zsuzsit? Mert ismerős és természetes lesz minden pillanat, mintha valamikor már sok időt töltöttetek volna együtt. Úgy nevettek majd össze, mint a régi barátnők, akik fél mondatokból is értik egymást. Állítólag már az oviban is spatula volt a jele és amíg a többiek Barbyval játszottak ő addig is plüssmacikat gyantázott. Ezt mondjuk meg tudom erősíteni, mert olyan magabiztossággal sajátította el az intimkozmetika csínját-bínját, mintha gyerekkora óta ezt gyakorolta volna. Zsuzsi egy végtelenül kedves profi, akivel meglátod, öröm lesz a gyantázás minden perce. Szabadidejében Puszedli nevű négykerekújével rója az utakat, de ezt majd ő elmeséli. Imádni fogod.


 
Váci Petra
Intimkozmetikus
Naturiti Buda
Nemrég valaki azt mesélte nekem, hogy amikor először találkozott Petrával, az volt az első gondolata "de jó, pont ilyen intimkozmetikust képzeltem magamnak!" Azt hiszem sokan tapasztalhattak hasonlót, akik Petrához járnak, hiszen minden mozdulatát, gesztusát még a mosolyát is átjárja valami finom elegancia és az ember azonnal megérzi, hogy egy igényes, profi szakemberhez érkezett. Petra nem is okoz csalódást, nagyszerű intimkozmetikus, akire nyugodt szívvel rábízhatod magad. Szabadidejében szívesen jár színházba, sokat kirándul és imádja a wellnesst. Ja, és gyönyörű fülbevalói vannak...


 
Wiszler Réka
Intimkozmetikus
Naturiti 6KER
Réka, egy kedves, finom és mosolygós intimkozmetikus. Pontosan, tisztán és nagyon finom kézzel dolgozik. Gondolnád róla hosszú évekig küzdősportolt? Nem is akárhogyan! Egy Magyar bajnoki cím büszke tulajdonosa! Ma már leginkább csak szőrszálakkal harcol, de ugyanolyan eredményesen, mint annak idején a szőnyegen. Szabadidejében szívesen kirándul, kerékpározik és imádja az igényes rockzenét. Ja, és nagyon kedves a nevetése! Ismerd meg te is ezt a kedves profit! Kérj időpontot Rékához a Káldy Gyula utcai Naturitibe! Hálás leszel, komolyan.


 
Vrábel Ági
Intimkozmetikus
Naturiti Pécs
Ági maga a megtestesült Naturiti élmény. Csillog, csacsog és szóvaltart, miközben persze gyönyörűen szőrtelenít, így aztán észre sem veszed, hogy hipp-hopp már be is fejeződött a kezelésed. Legszívesebben maradnál még egy picit, annyira jó a társaságában lenni. Szereti az állatokat, főleg a cicákat, a Gyűrűk urát olvasta is, nemcsak filmen látta, imádja Pécset, az őszt, az embereket, az ÉLETET. Te is szeretni fogod. Tudom.


 
Szuhánszki Eszti
Intimkozmetikus
Naturiti Újbuda
hamarosan...


 
Németh Sára
Intimkozmetikus
Naturiti Boráros
Sára vérbeli kozmetikus, aki szenvedélyesen rajong a szakmájáért. Elég egy pillantást vetned gyönyörűen formált szemöldökére, hogy el tudd képzelni micsoda keze lehet a figurális intim gyantázáshoz. (csoda keze van, elárulhatom) Hobbija a sminkelés, amit amúgy nagyon is professzionális szinten űz. Követi a trendeket, abszolút naprakész, ezért nem ritka, hogy az intimkozmetikai tanácsadáson túl, a vendégei aranyat érő szépségtippeket is kapnak tőle gyantázás közben. Kérj időpontot Sárához! Megszépül a napod! És Te is...


Így tudsz hozzánk bejelentkezni!