shutterstock 53761357 arnyekkal

Kinek javasolt
az intimkozmetikai kezelés?

flowers and eucaaliptus composition M9PL2FC 2

Mindenkinek, aki intim szőrtelenít. Így vagy úgy, de még a leggondosabb szőrtelenítési módszer is igénybe veszi a bőrödet, ezért ha nem figyelsz oda, idővel kellemetlen intim bőrproblémák jelentkezhetnek Nálad is.

Talan Te is...

intim bőrgyulladás

kellemetlen, viszkető érzés

benőtt szőrszálak

gyuladt szőrttüszők

pattanások és kiütések az intim bőrfelületen

Banner

A NATURITI INTIMKOZMETIKAI KEZELÉS HATÉKONYAN ORVOSOLJA A FELSOROLT BŐRPROBLÉMÁKAT ÉS A CSODÁSAN ÜDÉVÉ, ÉLETTEL TELIVÉ VARÁZSOLJA AZ INTIM BŐRFELÜLETET.

Vegán

INTIMKOZMETIKAI KEZELÉS

Abra
Abra mobil verzio

Mi történik a kezelés alatt?

A kezelés során először felmérjük a bőröd aktuális állapotát és személyre szabott ápoló programot állítunk fel neked. Speciális vegán intimkozmetikumokkal készítjük elő a bőrödet, hogy az eljárás a lehető leghatékonyabb lehessen. Kíméletesen, de alapos gondossággal tisztítjuk az intim bőrfelületet. Feltárjuk és kezeljük a benőtt szőrszálakat és intim ásványterápiával csillapítjuk az esetleg fennálló bőrgyulladásokat. Ezután elektrokozmetikai eljárással mélyhidratáljuk a bőrödet, a sejt mély rétegeibe juttatva a rugalmasságért is felelős növényi hatóanyagokat.   
L4 11

Intim bőrmegújulás növényi őssejt terápiával

A kezelés zárásaként a  Mélysejtes Elixírrel kezeljük a bőrödet. Az elixírben található őssejtek támogatják és fokozzák a bőröd regenerációját és elősegítik a bevitt hatóanyagok beépülését a szövetekbe.  

Mi vár rád, ha most bejelentkezel?

Teljes intimkozmetikai kezelés növényi őssejt terápiával

 

Enélkül nem is lenne szabad hozzákezdeni a gyantázáshoz! Az intimkozmetikusod gondosan felméri a szőrteleníteni kívánt bőrfelületet és ennek megfelelően állítja be a számodra legmegfelelőbb, intim bőrtípusodhoz illő, bőrkímélő intim szőrtelenítési eljárást.

21.900 Ft helyett csak

17.900 Ft

Kriszti kep 2
hu_HUHungarian
0
    0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a webshopba