Kinek javasolt
az intimkozmetikai kezelés?

Mindenkinek, aki intim szőrtelenít. Így vagy úgy, de még a leggondosabb szőrtelenítési módszer is igénybe veszi a bőrödet, ezért ha nem figyelsz oda, idővel kellemetlen intim bőrproblémák jelentkezhetnek Nálad is.

intim bőrgyulladás

kellemetlen, viszkető érzés

benőtt szőrszálak

gyuladt szőrttüszők

pattanások és kiütések az intim bőrfelületen

A NATURITI INTIMKOZMETIKAI KEZELÉS HATÉKONYAN ORVOSOLJA A FELSOROLT BŐRPROBLÉMÁKAT ÉS A CSODÁSAN ÜDÉVÉ, ÉLETTEL TELIVÉ VARÁZSOLJA AZ INTIM BŐRFELÜLETET.

Vegán

INTIMKOZMETIKAI KEZELÉS

Mi történik a kezelés alatt?

A kezelés során először felmérjük a bőröd aktuális állapotát és személyre szabott ápoló programot állítunk fel neked. Speciális vegán intimkozmetikumokkal készítjük elő a bőrödet, hogy az eljárás a lehető leghatékonyabb lehessen. Kíméletesen, de alapos gondossággal tisztítjuk az intim bőrfelületet. Feltárjuk és kezeljük a benőtt szőrszálakat és intim ásványterápiával csillapítjuk az esetleg fennálló bőrgyulladásokat. Ezután elektrokozmetikai eljárással mélyhidratáljuk a bőrödet, a sejt mély rétegeibe juttatva a rugalmasságért is felelős növényi hatóanyagokat.   

Intim bőrmegújulás növényi őssejt terápiával

A kezelés zárásaként a  Mélysejtes Elixírrel kezeljük a bőrödet. Az elixírben található őssejtek támogatják és fokozzák a bőröd regenerációját és elősegítik a bevitt hatóanyagok beépülését a szövetekbe.  

Mi vár rád, ha most bejelentkezel?

Teljes intimkozmetikai kezelés növényi őssejt terápiával

 

Enélkül nem is lenne szabad hozzákezdeni a gyantázáshoz! Az intimkozmetikusod gondosan felméri a szőrteleníteni kívánt bőrfelületet és ennek megfelelően állítja be a számodra legmegfelelőbb, intim bőrtípusodhoz illő, bőrkímélő intim szőrtelenítési eljárást.

21.900 Ft helyett csak

17.900 Ft