Ilyen nálunk egy Naturiti intim gyantázás

Érdemes pár perccel korábban érkezned, hogy legyen időd kicsit ráhangolódni a “szeánszra”. A várószobánkban átlapozhatsz egy újságot vagy elolvashatod az emailjeidet egy kávé mellett, amíg várakozol. A kinti cipőd helyett kapsz tőlünk egy papucsot. A váróból közvetlenül elérhető a mosdó illetve, ha igényled, le is tudsz tusolni kezelés előtt. Ez részünkről nem elvárás, de tudj róla, hogy erre is van lehetőséged.

Amikor itt az idő, az intimkozmetikusod kijön hozzád és bekísér a kezelőbe. Mielőtt bármi történne beszélgetni fogtok egy nagyot (konzultáció). Lépésre elmondja majd a kezelés menetét és ellát majd néhány intim bőrápolási tanáccsal. A kezelés csak akkor kezdődik, ha minden kérdésedre megnyugtató választ kaptál.

igy

Mivel először találkoztok, az intim gyantázást megelőzi egy átfogó bőr és szőr diagnosztika. Az intimkozmetikusod ennek alapján fogja megtervezni és felépíteni az intimkozmetikai folyamatot. Ha komfortosnak érzed, az intimkozmetikus bugyi nélkül kezel (mármint, hogy rajta lesz bugyi:) , de ha kicsit szégyellősebb vagy, akkor egy steril, egyszer használatos papír bugyiba bújhatsz és úgy fog legyantázni. De előtte még gondosan előkészíti a bőrfelületet. Hogy hogyan és mivel, itt nem részletezem, de ezek a mozdulatok alapozzák meg a kezelés tisztaságát és hatékonyságát. A higiéniára, majd tapasztalni fogod, különösen nagy hangsúlyt helyez az intimkozmetikusod.

Az intim területeken kézzel kevert gyantát használunk. Ma már nagyon jó minőségű gyanták kaphatók a kereskedelemben is, de a kézzel kevert gyanta sokkal kevésbé veszi igénybe a bőrödet. A mi gyantánk egyik nagy előnye, hogy alacsony hőmérséklet mellett is hatékony. Nem égeti úgy a bőrödet, mint a gyári gyanták. Ennek főleg akkor van jelentősége, ha érzékeny a bőröd vagy nagyon sokáig borotváltad. Egy ilyen finomságú gyanta elkészítése drága és időigényes folyamat, de a bőröd meg fogja hálálni.

A gyantázás során az intimkozmetikus minden rezdülésedre figyel, de végig ő diktálja majd a kezelés tempóját. Kíméletes lesz, de határozott, hogy hamar túl lehess a kellemetlenebb részleteken. Ha szükséges és indokolt, a gyantázást intimkozmetikai kezeléssel is kiegészíti. (szőrbenövés, szőrtüsző gyulladás kezelése, tisztítás stb.) Végül speciális hatóanyagokkal és intimkozmetikumokkal ápolja a gyantázott bőrfelületet.

A kezelést kiegészíti egy átfogó intimkozmetikai szaktanácsadás. Az intimkozmetikusod megosztja veled azokat a tippeket és praktikákat, amelyeket alkalmazva és betartva szép és egészséges marad majd a bőröd a gyantázás utáni hetekben.

Vigyázunk rád! Gyere 🙂

hu_HUHungarian
0
    0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a webshopba