Ezért haragszom az Intim törlőkendőre

Ezért haragszom az Intim törlőkendőre

face expressions illustrations emotions feelings

(jutalom a cikk végén)

Egy vallomással kezdem: Tényleg haragszom az intim törlőkendőre. Én is használom, de mégis haragszom. Mesélek neked valamit. Intimkozmetikusként mindig is rajongtam a nehéz esetekért. Ez amolyan perverzió nálam. Hidd el, nincs az a gyulladt, pattanásos vagy bármilyen módon problémás bőr, amit pici odafigyeléssel és gondoskodással ne lehetne gyönyörűvé varázsolni. Néhány új szokás és egy leheletnyi intimkozmetikum csodákra képes! A mai napig lenyűgöz a bőr megújulási képessége. Hihetetlen mennyire gyorsan képes meggyógyítani magát, ha kap egy pici segítséget!

"Sokan gondolják, hogy mi a Naturitinél csak intim gyantázással foglalkozunk, pedig a legfontosabb tevékenységünk az intim bőrterápia"

Óriási élmény látni az arcotokon a hitetlenkedő örömöt, amikor egy sokszor évek óta fennálló problémát néhány kezeléssel sikerül megoldanunk. No, de vissza az intim törlőkendőhöz!

Így szúrt ki velem az intim törlőkendő

Kati (nevezzük így, amúgy nem Kati), szóval Kati úgy érkezett hozzánk, hogy már képtelen volt szőrteleníteni. Nem is csoda, hiszen elképesztően száraz és sérülékeny volt a bőre. Ilyenkor még a Naturiti microwaxing sem jöhet szóba, bármennyire is kíméletes az eljárás. Ilyen esetben soha nem gyantázunk, hanem először helyrehozzuk az intim bőrfelületet. 

Szigorúan csak vegán intim mosakodó, hogy ne irritáljuk a bőrt, intim peeling, hogy kíméletesen eltávolítsuk az elhalt és sérült bőrsejteket, mélysejtes elixír, ami segít újjáépíteni a sérült hámréteget és persze mélyhidratáló balzsam. A terápia ennél azért picit összetettebb, személyre szabottabb, de most nem untatnálak ezzel. Csak azért írtam le, hogy tudd, az ilyen esetekre van egy bevált és hosszú évek óta működő terápiás eljárásunk. Működik. No, de nem Katinál…

A titokra fény derül

Egyszerűen nem értettem a helyzetet. Lassan 20 éve foglalkozom intimkozmetikával! Ezer ilyen esetet láttam és mindig tudtam segíteni. Most mi lehet a baj? Kati a harmadik kezelésre jött hozzánk és a bőre ugyanolyan vacak állapotban volt, mint amikor először találkoztam vele. Végül kiderült a titok…

Kati (aki nem Kati) törlőkendő függő!

Mint véletlenül kiderült, Kati évek óta intim törlőkendőt használt. Ez még nem nagy ügy, én is használom. No, de Kati napi fél csomagot (20db-os!), néha többet, simán eltörölt! Minden egyes pisilésnél és néha “csak úgy”, hogy frissebbnek érezze magát. 

A folyamatos dörzsöléstől a bőre újra és újra irritálódott, nem tudott megpihenni és regenerálódni. Mire kicsit megnyugodhatott volna, már jött is a következő törölgetés. Így az intimkozmetikumokkal csak szinten tartottuk az állapotot, de nem tudtunk javulást elérni. És volt itt még valami: A törlőkendő nedvesítő összetétele extrém szárító hatású volt!

Ikon G

Egy erősen alkoholos, túlillatosított folyadékkal átitatott szövet a száraz bőr számára maga a kínszenvedés!

Mi történt Katival?

Kati felhagyott a túlzásba vitt intim törlőkendő használattal és néhány hét alatt csodálatosan rendbe jött a bőre. Persze ebbe mi is segítettünk neki 🙂 Ma már rendszeresen és problémamentesen gyantáztat. Törzsvendégünk.

És hogy mi ebből a tanulság?

Felejtsük el az intim törlőkendőket?

Semmiképp! Talán furcsa lesz, hogy a fentiek után, hogy ezt mondom, de az intim törlőkendő egy nagyon jó dolog!  Én is használom és nagyon szeretem. Egy jó intim törlőkendő segít megőrizni az intim komfortérzetünket és valljuk be, bizonyos napokon valóban életmentő lehet! Szóval, használj nyugodtan ilyen termékeket csak figyelj oda ezekre és nem lesz semmi baj:

 

 1. Szőrtelenítés után 24 óráig soha ne használj intim törlőkendőt!
 2. Kerüld a túl illatosított és magas alkohol tartalmú kendőket
 3. Csak bőrfelületen használd! Hüvelyben soha!
 4. Ha sérült vagy túl száraz a bőröd, ne használd
 5. Ügyelj rá, hogy az intim bőrfelület mindig hidratált legyen
 6. Ne vidd túlzásba!!!
    +1  Kérdezd meg az intimkozmetikusod, hogy Ő milyen kímélő törlőkendőt ajánlana 😉
és ez még

Én ezt ajánlom 🙂

A Naturiti intim törlőkendőjét neked fejlesztettük, kimondottan szőrtelenített bőrfelületre!  A benne lévő kamilla és tejsav gyöngéden ápolja a bőrödet és támogatja az intim bőrfelület pH-egyensúlyát.

Érzékeny bőrre álmodtuk, de azért itt is figyelned kell! Ne vidd túlzásba a használatát! 

és a legfontosabb:

törlőkendő

Novemberben a Naturiti törlőkendőt ajándékba kapod tőlünk! 🙂

Köszönjük, hogy novemberben is ránk bízod magad és a Naturiti vendége vagy! Hálából féretettünk Neked egy Naturiti intim törlőkendőt. Fogadd szeretettel!

Nagyon várunk!

Kriszti 🙂

Köszönöm, hogy ide kattintasz!

vagy ha mégsem: hívj minket a 06  1 699 9000-en és varázsolunk neked egy időpontot

Kommentek

hu_HUHungarian
0
  0
  A kosarad
  A kosarad üresVissza a webshopba