shutterstock 53761357 arnyekkal

Meet our experts

flowers and eucaaliptus composition M9PL2FC 2
Bodnar Juci

Juci Bodnár

Intimate cosmetician
and instructor

Juci az elsők között végezte el a Naturiti speciális szaktanfolyamát és mára komoly gyakorlattal rendelkező intimkozmetikussá vált. Szabadidejében szívesen sportol mindenféléket és újabban jógázni is eljárnak Ibivel. Van egy hatalmas szőrös kutyusa, Hedie, és az én kutyámat, Tóbiást is ő tanította meg pacsit adni. 2011 óta, mióta velünk dolgozik, hatalmas szaktudásra tett szert, de a mai napig megmaradt ugyanannak a kedves, szerény lánynak, akit 7(!) évvel ezelőtt megismerhettünk. Ismerd meg te is!:)

Farago Ibi

Ibi Faragó

Intimate cosmetician

Ibi 2012 óta van velünk, és ahogyan minden „Naturiti-lány” természetesen ő is szakképzett kozmetikusként érkezett hozzánk. Oktatási programunkat kimagasló eredménnyel végezte el és azon kevés intimkozmetikusok egyike, akik férfi vendégekkel is foglalkoznak. Szinte mindent tud a csakrákról, tanult asztrológiát és több Coelho idézetet tud, mint a Facebookos ismerőseid összesen. Egy Bence nevű csodás nagyfiú anyukája. (ebben is hasonlítunk:)

Skerlec Köpöncei Livi

Livi Köpöncei

Intimate cosmetician
and instructor
Livivel beszélgetni olyan érzés, mintha megmártóznál egy vidáman csacsogó, hűs vizű hegyi patakban. Mosolyogni támad kedved a közelében és a gyantázás után is ott marad veled belőle valami kedves kis kuncogás. Csodás kis ember, nagyszerű szakember. Livi, egy Buborék nevű kiskutya büszke gazdija. Szeretni fogod. Mármint Livit. Nem a kutyust. 
Pataki Flóra

Flóra Pataki

Intimate cosmetician

Flóra egy rendkívül színes és üde színfoltja a zuglói Naturitinek. A szó legjobb értelmében elvarázsolt és izgalmas személyiség, akivel élmény lesz megélned a kezelésed minden pillanatát. Csodálatosan felkészült, odaadó szakember, ugyanakkor léleksimogató beszélgetőtárs is egyben. Flóra női és férfi vendégeket is szeretettel vár.
en_USEnglish
0
    0
    Your cart
    A kosarad üresVissza a webshopba